Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krajina rosy

Krajina rosy

podnebný Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Vždyť bys zrezavěla

"Nejsem ze železa."- Nejsi.
Srdce máš ze zlata,
jsi celá zlatá a víc,
pokrytá diamanty

rosy a perel
ranní a večerní vláhy,
stébel listů, trávy,
slzy tekou deštěm

osvěžení, pookřání
nesmutku, radosti
zachvívání
rosy a perel

klínu a ňader,
vydržíš více.
Nejsi ze železa,
jsi celá zlatá.
Publikoval(a): podnebný, 1.6.2016
Přečteno (387x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Psavec, slunečnice69, Bezhlavý rytíř, Pavíočko, Květka Š., Mirastus, Wave.Anne, Kytka62, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti