Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jedna osobní

Jedna osobní

Epicness Básně » Smutné

Anotace: Jedna informační, o stavu mém

Píši básně, ve volném čase,
dlouho to potrvá,než přijdu zase.
Rýmy hledám těžce,
raněné mám totiž srdce.
Míti někoho po boku svém,
nepsal bych už o nikom jiném.
Třeba ta chvíle jednou nadejde,
a smutek z mého těla navždy odejde.
Publikoval(a): Epicness, 31.5.2016
Přečteno (136x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wčelka, děda včela, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti