Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Za střízliva

Za střízliva

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Zkus to se mnou za střízliva

Příště mě neopíjej
Nebo mě spíš nenech držet s tebou krok
A třeba se tentokrát dočkáš
Máš koneckonců k dispozici
Kompletní návod k mému použití
Takže bys mohl tušit
Že chci
Jenže neumím

Příště si nevezmu brnění
Z červené rtěnky a nadzvednutého obočí
A třeba to tentokrát zvládnu
Hvězdy mi po sto letech přejí
A ty už sis mě skoro celou přečetl
Takže snad dokážeš
Umět i za mě
Když budem chtít
Publikoval(a): Sedmnáctka, 30.5.2016
Přečteno (124x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mirastus, gogol, donne, Martin Havlíček, Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti