Tichá modlitba.
Tichá modlitba.
Anotace: Válka posuvníkem ke ztrátě lidskosti a mezníkem rychlého konce.
Když svět oblétly války
papež vysvětil drahý kus látky,
v něm skví se bílá lilie
skrápí ji však krev trpitelů NAMÍBIE.
A v KAPSKÉM MĚSTĚ leží oběti chemické války,
a biologové určují osudy z chráněné dálky.
Jsme-li ztracené korálky,
Bože najdi potřebnou nit
a ukonči všechny války.
Publikoval(a):
Lavander, 16.11.2010