Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Setkávání

Setkávání

Chtěl jsi mě vymazat z mapy
a zatímco sopka tyčí hrozivý prst
mizím za závojem
který se mi motá kolem kotníků

je mi horko na umření
dochází voda a vůně se ztrácí
ani v modrých vzpomínkách
nebudí se šustivý dotek

záleží jen na tom co je teď
v mých prvních básních
psík pospával mi na kolenou
a pod chodidly se tříštilo sklo

ty prozatím bloudíš pod tropickým nebem
obláčky ti kanou do vína
a za tím tenoučkým závojem
možná se znovu shledáme…
Publikoval(a): Lugilla, 30.5.2016
Přečteno (212x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wave.Anne, slzy-deště, Mirastus, gogol, Marcone, glacier, Makaveli, Martin Havlíček, děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti