Bojovnice
Bojovnice
Statečné srdce lvice,
duší odvážná bojovnice..
V brašně dar ohně,
na cestu ve tmě..
Plížící se stíny strachu,
malují kolem nástrahu..
Neschovávej se do koutu,
zahraj životu novou notu..
Na kolena nepadej ni necouvej,
radši otevři křídla a zlu odolej..
Na výhru máš sílu i vnitřní moc,
není však ostuda, poprosit o pomoc..
Bojuj za to, v co věříš,
jinak se v džungli ztratíš..
Dokážeš dojít za obzor,
pokud dáš změně prostor..
...
Srdce v srdci,
vstříc k slunci,
duše lva,
zůstat svá..
...
Publikoval(a):
Wčelka, 30.5.2016