Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život v klusu

Život v klusu

Paol Básně » ostatní ...

Anotace: Anotace.....stručný popis!

Mlhavým ránem jsem běžel v bahně chmurnou ulicí
uprostřed světa. Kdybych jen na okamžik zůstal stát,
byl bych se zadusil vlastní duší. Změnil bych se v
něco, čeho jsi se vždycky bála. To bych nerad!

Proto raději poklušu, budu lapat po dechu, budu ignorovat píchaní v boku, nesmiluji se ani nad svými
nohami a poběžím, dokud mně život nepoloží na lopatky.
Teprve potom bude konec. Pěkný konec, nebot' budu
vědět, že jsem se nezměnil v něco, čeho jsi se
vždycky bála....

A ted' mně omluv!.....musím běžet!
Publikoval(a): Paol, 29.5.2016
Přečteno (125x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wave.Anne, donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti