W.S
W.S
Anotace: ..mr.William Shakespeare.. zamichane v basni
Pan Shakespeare moudrým mužem byl
jestlipak on si nějaké srdce vydobyl?
Jeho hry jsou lásky plné, přetékající
ale je rozdíl o tom psáti, či býti milující.
Věřím že si tím nejedno srdce získal
jestlipak milovala vše co jí říkal? ...
Publikoval(a):
Dezolát, 15.11.2010