Dolíček
Dolíček
Kdybych já měl dolíček
a ty zase kolíček,
jak bych mohl, šel bych rád
na kolíček dolík dát.
Na záda bych se pak skulil,
ještě víc se k tobě tulil,
aby kolík jako kůl
vnikal dál a dál v ten důl.
Aby země oplodněna
plody dala jako žena,
jako žena, jako květ,
pak by náš byl celý svět.
Publikoval(a):
podnebný, 28.5.2016