Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Okované řasy

Okované řasy

Radka30 Básně » o Lásce

Anotace: Vyléčit zklamanou duši? Jde to ;-)

Její okované řasy si kráčí,
den co den tím světem,
a vždy v ten okamžik na úbočí,
sametová křivda ve vlasech útočí.

Útoky leknínové povahy,
ten něžný bič souvětí,
vábí ty kruté oběti,
vábí od nepaměti.

Na pomoc přispěchal ten,
kdo ukázal ji pole slunečnic,
a nechtěl za to zhola nic.

Na pomoc přispěchal ten,
kdo ukázal jí pole vlčího máku,

kdo vtiskl do ní ...

a rodiče mohou chystat veselku :-)
Publikoval(a): Radka30, 26.5.2016
Přečteno (114x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti