Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

The Gunslider

The Gunslider

NEPHARIT Básně » Sci-fi, fantasy

Anotace: putující Pistolník...

Z vrcholu kopce vzhlíží
co bývalo světem již není,
Rudá oblaka temně sedí nad pustinou
lety prověřena v nehybném obzoru,
Zkroucená ocel, trosky budov
vzduch prosycen kouřem a sírou,
to co bývalo světem již není.

Přivřené oči, halící kouř cigarety
těžké boty kráčející prachem,
V popelu jež býval lidmi,
nic živého v okolí, svět již není.

Prázdnota ticha, věrný společník
jediné stopy, těžkých bot,
Strnulá tvář sledujíc zkázu
přivyknut samotě stále klidný
myšlenky bolí, bez stopy strachu.

Pistolník opouští město
Míří dál pustinou "za nadějí."
svět již není.

Roland of Gilead
Publikoval(a): NEPHARIT, 15.11.2010
Přečteno (357x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti