Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**A v hospodě

**A v hospodě

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: na tácek od piva...

---
V hospodě na tácek
básničku psát
a potom nevědět
kam to poslat
na kterou adresu
teď vzpomíná
báseň však žádnou už
nedojímá.
-
Přemýšlí které má
tácek poslat
Majce či Anetě
Libušce,Ivetě
Kamilce,Markétě
Hance nebo Bětě
ty miloval
které však adresu
si pamatoval?
-
Pak tácek uložil
do bílé obálky
adresu píše
přilepí dvě známky
poštovní schránka
je kdoví kde
až půjde z hospody
snad ji najde.
-
Pak potkal Zdeničku
dala mu hubičku
na kávu pozvala
bábovku krájela
on s ní zůstal
a na ty ostatní
co kdysi miloval
se zrzkou Zdeničkou
zapomínal.
---
Publikoval(a): Květka Š., 25.5.2016
Přečteno (94x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, gogol, podnebný, Marcone, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti