Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O lásce

O lásce

Jak je krásné být milencem slova
a býti pro ně milován,
jak je to krásné zas a znova,
zraje-li v mé duši nový plán.

Mé verše se rozplynou v lásce k tobě
a slova se promění v krásný čin,
básně tak budou v každé době
jasné jak úsměv milenčin.
Publikoval(a): podnebný, 24.5.2016
Přečteno (792x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Pavíočko, Květka Š., děda včela, Mirastus, gogol, Kytka62

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 10:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti