Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odchody

Odchody

Lavander Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Iritující a filtrované.

Jsi jako jezdec co se drží dráhy,
porážka však přichází záhy.


Tělo se opájí kapkou raní vláhy.
Cosi letí do nebe,
tělo už Tě nezebe.


Kůnˇ vstává bez Tebe.
Závod končí,smrt se loučí.
Publikoval(a): Lavander, 15.11.2010
Přečteno (314x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti