Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odhalení lásky

Odhalení lásky

Radka30 Básně » o Lásce

Anotace: Konečně...

Chtíč marně volá,
je příliš hluboko,
zasypán v propasti,
natřískané bolestí.

Natřískané po okraj,
vějířem se ovívám,
a tupě zírám…

Olupuji si rudý lak,
mnohem víc rudý,
než jsou červánky,
v tvé tváři,
září,
ty tvoje červánky.

A náhle si řeknu,
jazyk se nepohne,
a přesto si řeknu,

Miluji Tě!
Publikoval(a): Radka30, 20.5.2016
Přečteno (213x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, podnebný

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti