Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Gilotina

Gilotina

Semisek48 Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Krátká báseň o gilotině a její práci.

Kdo po krvi hladový?
Kdo čepelí odpoví?
Gilotina klid a řád...
smrtí opět stanový!

Přede mnou stojí sám kat,
a popravčí špalek.
Na popravu vejdu pak,
já odsouzený zmetek.

Lidi křičí, neslyším je...
hlava má letí vzduchem.
Krev a zmatek rozšíří se
před samotným mým koncem.
Publikoval(a): Semisek48, 19.5.2016
Přečteno (153x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti