Nevěra
Nevěra
Nevěra
Slunce chodí po nebi
a krásně hřeje.Mě
však zebe u srdce
z tvé lásky nevěrné.
Přála jsem si moc
když toužila jsem
tvoji lásku mít.
Přála jsem si moc
jen s tebou být.
Miloval jsi mě a
snad si mě měl rád.
Jenže tvoje láska
nevěrná rozdělila
nás.
Přála jsem si moc
býti tvou jedinou.
Jenže tys chtěl okusit
i lásku jinou.
Slunce chodí po nebi
a krásně hřeje.Mě však
zebe u srdce z tvé lásky
nevěrné.
Bylo to mezi námi
krásné.Jenže tobě
to nestačilo za jinou
si šel.Moje srdce
pláče nad tím smutným
koncem.
Slunce chodí po zemi
a krásně hřeje.Naši
lásku odnesly mé
slzy věčné.
Publikoval(a):
slunečnice69, 19.5.2016