Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vlasy

Vlasy

Co myslíš, kdo pak jsem?
Světlo čí stín bloudící životem..
Schránka plná historických dopisů,
nedoručených i zaprášených pocitů..

Pročítám si sama ty vlasy popsané,
hrám s nimi hru i hledám nepoznané..
Co život přinesl, nesu si sebou,
když něco chybí, nahlédnu za obzor.

Pořád neznám přesné složení,
těla, duše, ducha i vědomí,
každý den ladím je v domnění,
že dokážu cokoliv změnit..

Jestli se mi chce nebo ne,
rozhoduje má svobodná vůle..
A tak nechám dál vlasy ve větru vát,
a květy co mi vplete, nechávám se smát..

..
Publikoval(a): Wčelka, 19.5.2016
Přečteno (90x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Martin Havlíček, Wave.Anne, gogol, Mirastus, Desiré, Petrarca, El Freeman, slunečnice69, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti