Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslání

Poslání

Stáváš tu sám a zamyšlený,
v zahradě ticha písně zní
o kráse přírody a ženy
v příboji času, ve shonu dní.

Dusivé noci tmou zaprášené
a rozvlněné hlukem lesklých stvůr,
jen dým z popela se nad krajinou klene
a tmavá křídla nočních můr.

Kde stojíš, hvězdy tě stráží
a čistá řeka nocí plyne po kraji.
Hlásí se neodbytně tvoje stáří,
když ptačí zpěvy nový den vítají.
Publikoval(a): podnebný, 19.5.2016
Přečteno (103x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, gogol, Květka Š., Desiré, El Freeman, slunečnice69, děda včela, Kytka62, Wčelka, Tomshi

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti