Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Všichni čtyři

**Všichni čtyři

Květka Š. Básně » o Přírodě

Anotace: od jara do zimy...

~~~~~~~~
Když se potká jaro s létem
pozdraví se kvetem,kvetem
jaro broukne,odkvétám si
léto protřese si vlasy.
-
Jaro létu mašle dává
motýl se raduje,sláva
a potom sedí na klásku
jak ta mašle na vlásku.
-
Pak se jaro rozloučilo
léto se trochu zamračilo
občas řekne...vem to nešť
na všechno se spustil déšť.
-
Řekám přidá trochu vody
suchá pole mají hody
letní vzduch se osvěží
na tom přece záleží.
~~~
Jaro...do květů se směje...
Léto...o prázdninách hřeje...
Podzim...dělá kotrmelce...
Zima...ta si hledá hrnce....

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 17.5.2016
Přečteno (124x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wčelka, Marcone, Mirastus, gogol, slunečnice69, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti