Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dám Ti své srdce

Dám Ti své srdce

Dám Ti své srdce

Jsem šťastná v tvém
něžném obětí.Jsem
šťastná,když mě líbáš
na nosík a rty.

Jsem šťastná když tvé
ruce putují po mém
těle.Jsem šťastná
když milujeme se.

Ráda tě laskám po
hrudi.Ráda spím ve
tvém teplém obětí.
Jsem šťastná když
spolu jsme. Mám ráda
tvé teplé ruce.

Jsem šťastná když vedle
mě spokojeně usínáš.
Lásko miluji tě své
srdce ti dám.

Do dlaní ho vem a
něžně ho opatruj.
Tluče jenom pro tebe.
Lásko moje jediná
jsem šťastná když
vedle mě s úsměvem
na rtech usínáš.
Publikoval(a): slunečnice69, 17.5.2016
Přečteno (327x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Wčelka, Marcone, Wave.Anne, děda včela, Mirastus, gogol, podnebný, Desiré

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti