Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kapky strachu

Kapky strachu

Claire Tinkova Básně » o Životě

Anotace: ranní motivace

Když se na nás snáší déšť,
přeju si, aby všechno byla pouhá lež.
Aby svět byl jiný,
aby svět byl vlídný.
Přeju si být kapkou,
co bude jednou dobrou matkou.
Přeju si být stínem,
co opije vás všechny vínem.
Přeju si, abych se nabála,
není čeho, když smrt má člověk za sebou
a život před sebou.
Publikoval(a): Claire Tinkova, 17.5.2016
Přečteno (86x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol, Kytka62, slunečnice69, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti