Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

7.Září

7.Září

Davča01 Básně » ostatní ...

Anotace: Tragická událost, které postihla nejen Český sport...

Je to pár let, vím, byla to středa
vymazat z paměti ten den se nedá
strašlivá zpráva zastihla nás
v ten den se v Česku zastavil čas

Letadlo v Rusku se zřítilo k zemi
když na to pomyslím, tak smutno je mi
7. září byl tragický den
a všichni doufali, že byl to jen sen

dotloukla srdce tří našich hrdinů
když na to myslím, pořád mám husinu
i kdybych napsal tisíce básniček
nikdy se nevrátí zpět Josef Vašíček

Rachůnek s Markem z nebe teď shlíží
vzpomínka na ten den v myšlenkách tíží
proč se nám daří, povím vám, přátelé
na ledě s námi jsou totiž tři andělé
Publikoval(a): Davča01, 16.5.2016
Přečteno (72x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kytka62, děda včela, Mirastus, podnebný, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti