Počátek
Počátek
Těžké závaží času pověsil jsi do mysle,
jak lovec pokušitel co táhne tě dole…
Duše se otáčí tam, kde čas už neumí psát,
kde je ta brána osvobození, nepřestává se ptát..
Každá minuta má svůj konec i začátek,
tak jako chvíle a nekonečný počátek..
Vystup z vězení vlastního trápení,
a ohlédni se po šťastném pokušení..
Odpusť si ty důležité chyby,
za které jsme poznání získali..
Není co, si do kruhu vyčítat,
leda tak lásku, co zapomněli jsme si dát..
Když máš se opravdu rád,
nech si o naší jednotě zdát,
o tom jak jsi jedním z nás,
o očích co vidí tolik krás..
...
Publikoval(a):
Wčelka, 16.5.2016