Půst a růst
Půst a růst
Anotace: Jen lehce erotická.... ;-))
Líbám tě lásko na čelo
to proto že by se mi nechtělo
trpět milostným půstem
Pokládáš mužné ruce na tělo
co touhou se hned zachvělo
ohromeno tvým rychlým "růstem"
Publikoval(a):
vanovaso, 16.5.2016