V očích pár slz
V očích pár slz
V očích pár slz
Lásko kdepak tě
hledat mám.V očích
pár slz mám.Kampak
ses poděla.Prostě
jsi odešla a mé
srdce zůstalo prázdné.
Srdce je prázdné a
přesto touží po
lásce hřejivé,co
duši utěší a zlehka
ji pohladí.
Srdce se trápí a
duše chřadne.Lásko
milovala jsem tě
víc než sis dokázal
představit.Jenže tys
odmítal uvěřit.
Proplakala jsem spoustu
nocí a tys ty slzy neviděl.
Přála jsem si láska zůstaň
jen.
Čas rány zahojí.Přesto
však zůstanou jizvy,
které čas od času zabolí
a v očích se pár slz objeví.
Publikoval(a):
slunečnice69, 16.5.2016