Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tebou

Tebou

podnebný Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: O katastrofě, naštěstí jenom ve snu

Hlubiny Země se otřásaly,
v magmatu se žhavé kovy chvěly,
trhliny v ledovcích pukaly, tály
a ze dna moří hromy zaduněly.

Zazněly zvony hlubokým hlasem,
vibrace tsunami, vichr z hor,
v hukotu vesmíru prudce plál jasem
za meteorem meteor.

Do dlaní zakrylo se čelo,
běda buď srdcím, která stále zebou.
Nitro mé divnou píseň pělo.
Vše navždy prolnuto je - Tebou.
Publikoval(a): podnebný, 16.5.2016
Přečteno (505x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ponas, Count Nosferatu, Wčelka, gogol, vanovaso, Mirastus, slunečnice69, Pavíočko, děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti