Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak jak?

Tak jak?

Mluví tělo z duše, či duše z těla?
Je láska zasněná, či bdělá?
Je to tak, či ne?
Je noc součástí dne?
Je oko oknem do lidského nitra
Je rosa počátkem každého jitra?

Kam jen života poděly se hranice
Co když všechno je jen tradice.
Co když vše je jinak, co když ve lži žijem
Znovu novým generacím též mozky myjem.

Život je loterie na jeden tip
Ach život, to jest pouhý vtip
Vtip co pointy strádá
A my mu lezem na záda.
Publikoval(a): Jera_lu, 15.5.2016
Přečteno (61x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wčelka, Petrarca, gogol, podnebný, Mirastus

Spodek

Stránka generována 25.11.2024 00:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti