Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poklad

Poklad

podnebný Básně » o Přírodě

Anotace: Vysoko v horách

Tam znějí písně ze šalmají
konejšivější nad balzám,
vrcholky hor svou krásu tají,
tam hledám ji a nalézám.

Kde skalní štíty, prudké strže
sníh tíží svými příkrovy
a pod nohami měkce vrže,
kde prázdno tichu odpoví.

Tam hloubka zvoní bohatostí
těm, kteří vědí, touží, sní
a jejich poklad navždy hostí
závoje rozevlátých dní.
Publikoval(a): podnebný, 15.5.2016
Přečteno (229x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69, děda včela, donne, gogol, Pavíočko, Mirastus, Kytka62, Petrarca

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 03:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti