Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsem na dně

Jsem na dně

Paol Básně » ostatní ...

Anotace: Anotace.....stručný popis!

Jsem na dně a na nebi stoupá dým,
jsem na dně...jsem v koncích. Co ted' s tím?
Prohrál jsem všechno na životní burze,
dobrý osud nebude mi souzen,
jsem smolný jako třináctého v pátek!
Mým společníkem v dobrém zůstal zmatek.

Jsem jako voda, co se odpaří,
jsem špatný obchod, když se nedaří,
jsem jako netvor hledající krásku,
mám všechno a nic...Nemám totiž lásku...

Snad se štěstí někdy unaví
a sedne na vola. Mě však to nebaví,
čekat dál, dál životem být bit.
Zkusím dnes.......? Ne, zítra zkusím žít...
Publikoval(a): Paol, 14.5.2016
Přečteno (156x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wave.Anne, slunečnice69, Petrarca, gogol, Kytka62, donne, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti