Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Upíří Touhy

Upíří Touhy

lordemotio Básně » o Lásce

Anotace: Takhle to dopadá kdyz moc dlouho koukáte na nocní oblohu a mate u sebe papir a tuzku... :-)

Sedíme na zemi,

hledíme na nebe,

vezmu jí za ruku,

v srdci mě zazebe.



Kazdý z jineho druhu jest,

ona je vlkem a ja upírem,

nelzne naše druhy plést,

neb oba zahynem.



Smrt oboum nám hrozí však my máme sebe,

sledujem uplněk v srdci nám zebe,

Porušit pravidla takto silná nemozne jest,

o našem vztahu vitr roznašel zvěst.



Byl jsem tak naivní ja jí tak miloval,

však kdyz mi v naručí umirala svých pocitu jsem litoval

Ne tahle laska nesmí byt a nebude žít,

zbohem má vlčice nesmím tě mít.



Až vydechneš naposled ulehnu vedle tebe,

své srdce též zastavím s pohledem na hvězdy a na ...........TEBE
Publikoval(a): lordemotio, 11.11.2010
Přečteno (382x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Leenka

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 05:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti