Bílá srna
Bílá srna
Anotace: Pro pověrčivé znamená totéž jako pátek třináctého. Ale jak to je s krásnými ženami?
Neboj se bílých srn,
nezemřeš do roka a do dne,
spíše tě černý trn
ohrozí, když tě bodne.
Varuj se krásných žen,
křehkosti jemné a vábné,
nepoznáš poražen
vůli, jež mizí a slábne.
Publikoval(a):
podnebný, 14.5.2016