Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šikovná chobotnice

Šikovná chobotnice

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Máme tu pár mořských živočichů.

Rohož plete chobotnice,
skvělá je to závodnice,
mořskou řasu ona shání,
je to dobré maskování.

Sépie se také snaží,
z korálů krajka se daří
soudce krab vše pozoruje,
o vítězství rozhoduje.

Vyhlásit chtěl ortel platný,
když tu připlul žralok zdatný,
pod rohož se krab hned schoval,
za záchranu poděkoval.

Ač ta krajka krásná byla,
kraba by však nespasila,
proto milé chobotnici
ze sasanek dal kytici.
Publikoval(a): Psavec, 13.5.2016
Přečteno (276x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, slunečnice69, podnebný, děda včela, Petrarca

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti