Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jarní...

Jarní...

Rozkvetlá do tvaru čistého štěstí
lístky jak závoj ji halí
je v řece osudu naděje zvěstí
svítáním pro ty co spali

Tak křehká nad ránem zmáčena rosou
slabou a bezbrannou zdá se
v bezpečí před zlem a před ženci s kosou
ukryta v bezbřehé kráse

Síla však nesmírná v duši té dřímá
láska jí ze srdce prýští
pravdě je věrná a jak cesta přímá
nadějí je pro dny příští
Publikoval(a): Petrarca, 13.5.2016
Přečteno (57x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Psavec, Dasahor, Mirastus, podnebný, Desiré, Wave.Anne, děda včela, Wčelka
ikonkaKomentáře (15)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti