Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MOŘSKÉ MUŠLIČKY

MOŘSKÉ MUŠLIČKY

Engliš Básně » o Životě

Anotace: Poslouchání mořských mušlí

Poslouchám mořské mušle
a ony mi šumí,
perleťové i ty zašlé
a divím se,
jak šumět umí.

Kdo je to naučil,
snad Bůh jim to poručil?
Matka Příroda,
nebo jen náhoda?

Zas ty mé věčné otázky,
proč pláže jsou písečné
a některé s oblásky?

Dokud to nebudu vědět
budu ulity posluchat
na plážích sedět
v písku a s nohama bosíma
vzpomínat, přemýšlet, rozjímat.
Publikoval(a): Engliš, 9.11.2010
Přečteno (305x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Romana Saladerová, Jin&Jang, GAIA77, H.I.L., Rezervé

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti