Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Od samého začátku...

Od samého začátku...

Od samého začátku co spadl jsi mi z nebe,
dýchala jsem pro tebe,
věřila jsem v tebe.

Zdálo se že je to vzájemné,
nějaký čas bylo to nádherné.

Nepříjemné situace pak potkali nás,
a tvé reakce mi v momentě sebrali dech i hlas.

.

Došlo mi tak,
jak moc jsem se v tobě spletla,
ale hlavně v sobě,
má mysl mě podvedla.

Měla jsem tě za prince,
co bude mě chránit.

Tak to ale není jak mám tohle strávit

.

jen s velkým smutkem,
tu nehybně sedím,
a udiveným pohledem do prázdna hledím.

Nepřestala jsem tě milovat,
jen se nedokážu smířit s tím ,
že nedokážeš za mě bojovat.
Publikoval(a): Killerka., 11.5.2016
Přečteno (191x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti