Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nešťastná dívka

Nešťastná dívka

Nešťastná dívka


Kudy dívka chodí tudy
slzy roní.Své srdce
otevřela životu a
lásce.Život ji zradil
jako ostrý šíp ji zranil.
Láska ji způsobila velký
bol,co duši pohltila.

Ta dívka je smutná.
Srdce ji krvácí a
duše bolí.Jak smutné
je poznat život ,co
slzy roní.Lásku ,co
duši dusí.

Ta dívka stojí nad
propastí a do hlubiny
její hledí.Po tváři
se slzy řinou a skok
ji od bolesti uleví.

Andělé zasáhli a duši
do nebe donesli.Tam
našla klid a bolest
ustala.Ta dívka usnula
a už se nevzbudí.To život
a láska nešťastná ji zabila.

Duši teď andělé kolíbají
v nebeské říši nalezla
klid.Srdce už netluče v
poklidu spí.Dívka už
nepláče s anděli tančí
na bílých obláčcích.
Publikoval(a): slunečnice69, 10.5.2016
Přečteno (149x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Desiré, Wčelka, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti