Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Už je to tu zas

Už je to tu zas

silikon Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Naší lásce není přáno...pokračování nerozumu

Už je to tu zas,
po zádech mi běhá mráz.
Srdce mi steskem buší jen,
snad to byl jen špatný sen.
Jako do pekla cesta strmá,
vede na místo kde láska prvá,
byla z nenadání ukončena.
Pár týdnů já bláhový,
ži plný láskou v naději,
snad možná se to napraví,
když řekla tebe miluji.
Však vyvedla mě z omylu,
řekla já už takhle nemohu.
Měl bych prý já začít žít,
ona že se trápit bude,
musí si však uvědomit,
každý za štěstí své bojuje.
Klečet bych chtěl na kolenou,
líbat její horký klín,
ona mě však odstrkuje,
já se asi utrápím!
Tak tě prosím lásko má,
buďme šťastní oba dva!
Publikoval(a): silikon, 9.11.2010
Přečteno (436x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Classic

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti