Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

DOBROU

DOBROU

Dnes to nevidím jinak
Okno jak nechceš
Bouřka, blesk, liják
Rozbřesky zlatých pavučin
Okovy táhnou, už, končím
Už končím, hromy, biják...
...
Delší vlasy prosím
Obmotej mě celého
Blázni to tak dnes nosí
Rychle, už mrznu
Obmotej, nahá těla
Už můžeš-vždyckys směla.
...
Dočekal jsem se kdysi
Obrázku z vesmíru
Byl šitý na míru
Rukama samotných bohů
Očí až hlava se točí
Ukaž mi ho ještě... znovu a znovu.
Publikoval(a): Cygnus, 9.5.2016
Přečteno (36x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 00:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti