Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nerozum

Nerozum

silikon Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Psáno podle pravdy.....co jsem prožil to, to jsem napsal

Když poprvé jsem ji uviděl,
přál sem si abych ji líbat směl.
Neodolatelný pohled můj a pohlazení,
něžnými slůvky neodolala pokušení.
Potom poprvé mě políbila,
kolena se jí náhle podlomila.
Nebylo to ze mě však,
svědomí volalo na poplach.
Na tajném místě kde motýli sídlí,
já vyznal jí lásku my za ruce se chytli.
Ve strachu vidím ji jak v župánku dveře mi otvírá,
Chtěl sem ji celičkou ke mně do postýlky ulehá.
Kéž by šel vrátit čas než začala přemýšlet,
vždyť já ho miluji musím to skončit hned!
Teď oba zaláskovaní trápíme se spolem,
prvně vyřkla miluji tě a dala mi sbohem!
Já volám do nebe proč můj andílku,
cítím se bez ní jak mimušo bez dudlíku?
Chápu proč musela to udělat,
neviním ji jen sebe trochu snad.
Nevím jak to teď vydržet mám,
Když mou lásku každý den potkávám.
Publikoval(a): silikon, 9.11.2010
Přečteno (451x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Classic

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti