Bolest a žal
Bolest a žal
Bolest a žal
Cítím bolest a žal
krutým životem jdu
sama dál.
Cestička není květy
zdobená trny ji lemují
do nohou jak nože bodají.
Co krok to ostrá bolest
tělem projede a srdce se
při tom zachvěje.
Život si se mnou pohrává
na samé dno mě strhává.
Lásku a kapku štěstí mi
nedopřává.Kéž by květy
na mé cestě rozkvetli
a láska by moji bolest
a žal utišila.
V čistém potůčku bych
si nožky krvavé smočila.
Kdybych lásku potkala
snad bych pak bolest a
žal neucítila.Květy by
krásně voněli moje srdce
by potěšili.
Publikoval(a):
slunečnice69, 9.5.2016