Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Všechno a nic

Všechno a nic

Jera_lu Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Ráda experimentuji se slovy a rýmy. Teď jsem poprvé vytvořila cosi, co se vůbec nerýmuje. Báseň zvláštní s ne moc životaplným nádechem.

Já jsem tady
Ty tu nejsi
Já jsem na zemi
Nad tvým hrobem
Ty jsi tam i v nebi
Já jsem celá, žiju
A ty jsi umřela.
.
.
.
.
Ty jsi všude
Já jen tady
Ty jsi všechno
Já jsem nic
-
Je život míň, či víc?
Je tělo všechno?
Třeba jest jen břemeno
Co brání duši,
Zahltit vše.
Publikoval(a): Jera_lu, 9.5.2016
Přečteno (195x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol, Wčelka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti