Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dokonalost

Dokonalost

Endee Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: ...možná jsem ji potkala...dokonalost samou...

Už je to dlouho,
má nejkrásnější touho,
co jsem Tě naposlety spatřila.
Krev se ve mě vařila,
byla jsem šťastná.
Má mysl bude jasná,
jen pokud budu Tě u sebe mít.
Chci za tebou jít.
Zaklepat Ti na dveře,
vidět, jak dokonalost mi otevře.
"Co si přeješ?"
"Že existuješ,
vědět jsem jen chtěla."
Zda probudit bych se měla,
nebo mohu dále snít...
Publikoval(a): Endee, 8.11.2010
Přečteno (1311x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kote5

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 01:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti