Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strašiak zo slamy

Strašiak zo slamy

petrička Básně » Deprese

Anotace: moja prebdená noc so strašiakom....

Cítim sa ako strašiak zo slamy,
Opäť ma prišiel navštíviť hosť neznámy.
Hosť, ktorého nerada vítam,
Či môže prísť on sa nepýta.

Otvorí si dvere,
Príde v plnej sile,
A pripraví mi v živote
Krušné chvíle.

Nevedno prečo,
Koľko sa zdrží,
Na pár dní je môj život
Čisto v jeho réžií.

Chechce sa mi, vraví,
Bojuj ako uznáš za vhodné,
Ja tak skoro neodídem, ešte nie.

Vysielam priania,
Modlím sa k Bohu,
No v skutočnosti iba sedím
Nečinne v rohu.

Odháňam ho,
Kričím daj mi pokoj,
No on mnou valcuje,
Nezažmúrim oko.

Predstavte si steblo trávy,
Ako steká po ňom slza,
Je mi lepšie,
Pretože ma kopla táto múza.
Publikoval(a): petrička, 8.5.2016
Přečteno (104x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Petrarca, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti