Moje struna
Moje struna
Anotace: Podobnost s písní Kupředu levá, zpátky ni krok je čistě náhodná
Moje struna plachozvuká
domovinou tiše zní,
touhou pláče, smutkem puká
lidské srdce našich dní.
Nesmí se už vrátit zpátky,
netouží a nechce zpět
do báje či do pohádky
v pomyslný marný svět.
Plný bídy, utrpení,
plný smutku, žalu, běd,
to, co bylo, dnes už není,
kupředu a nikdy zpět.
Publikoval(a):
podnebný, 8.5.2016