Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nechte nás být

Nechte nás být

Hugozhor Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: nechte nás být

Vy nám stále jen říkáte
Co máme dělat a jak žít
Naše názory odmítáte
Pravdu jen vy smíte mít

Stále za náma slídíte
Najdete každou naši skrýš
Naše křídla vy držíte
Abychom nevzlétli výš

Proč nám pokoj vy nedáte
Do všeho nám jen kecáte
To přece nejde vydržet
Pořád jenom hubu držet

Nechte nás být
Nechte nás snít
Nechte nás mít
Život tak jak chceme žít

Co vám stále vadí na nás
Vše co děláme je špatně
Je to hrozný pro nás pro vás
Šanci nám nedáte

Na to zapomeňte že jsme
Majetek jenž chcete vlastnit
Každý člověk se rodí s právem
Život svůj si sám prožít

Proč nám pokoj vy nedáte
Do všeho nám jen kecáte
To přece nejde vydržet
Pořád jenom hubu držet

Nechte nás být
Nechte nás snít
Nechte nás mít
Život tak jak chceme žít

Tak se na sebe koukněte
Byli jste stejný jako my
Jen o tom mluvit nechcete
My nedohodnem se s vámi

Přijměte teď naše rady
A nechte nás v klidu žít
Ať nemáme vás za zády
A můžem z vás radost mít
Publikoval(a): Hugozhor, 8.11.2010
Přečteno (575x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 11:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti