Nebeské milování
Nebeské milování
Anotace: Sex se svojí bohyní
Květiny celého světa chtěl bych dát k tvým nohou,
a doufat že mé rty tvé políbit mohou.
Hladit ti tvá líčka tak krásná a jemná,
jak božská sametová pěna.
Rád se dívám na božské křivky tvého těla,
sním o tom jak by jsi mě měla.
Jak by jsme se milovali sladce,
libali a hladili se hladce.
Vzduchem by se mihotaly naše vzdechy,
a naše těla by chladily orosené mechy.
Naše nahá těla by se vzrušením napínala,
a tvrdá realita by se rozsplýnala.
Teď už ležíme vedle sebe,
nebeská chlad už mě trošku zebe.
Jsi má krásná bohyně,
a ja jsem v tom nevinně.
Že zamiloval jsem se do tebe,
proto tato báseň je pro tebe.
Publikoval(a):
saifo87, 7.11.2010