Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

zmatek

zmatek

terezka.kali Básně » Láska ... zklamání

Anotace: kdyz se zamiluju ale do toho,do koho bych nemela

dřív jsem tě měla jako kamaráda,
dřív jsem tě měla jenom ráda,
dřív jsem tě nemohla milovat,
ale teď se mi celý svět pomotal,
podlamují se mi kolena,
...jenom vidím tvou fotku,
teď chovám k tobě cit,
nemůžu ho popsat,
nemůžu se ho zbavit,
vim že tento cit není oboustraný,
a hrozně to bolí </3
Publikoval(a): terezka.kali, 7.11.2010
Přečteno (368x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti