Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vrána Krákorka

Vrána Krákorka

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Sonet pro děti.

Vrány jsou velice inteligentní ptáci.



Vidím vránu Krákorku,
jak nám skáče po dvorku,
lidí se vám neleká,
na okno vždy zaklepá.

Každý den k nám přiletí,
nebojí se zajetí,
za pamlsek děkuje,
velice se raduje,

Krákorka je mazaná,
občas bývá schovaná,
když však vidí mističku,
spustí svoji písničku.

Kráá, kráá, Krákorka,
přiletěla do dvorka.
Publikoval(a): Psavec, 4.5.2016
Přečteno (148x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Pavíočko, děda včela, podnebný, Mirastus, Petrarca, donne

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti