Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Můj milý kluku

**Můj milý kluku

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: ten tajtrlík v mrazáku...

~~~~~~~
Já fandím hokeji
a černému puku
i tebe mám ráda
můj milý kluku
i když ty nevíš
co mě někdy trápí
myslíš že pomůžou
asi všichni svatí?
*
Tebe však o radu
já prosit nehodlám
trochu je to divný
skoro tě nepoznám
koupíš mi tulipán
já chtěla kopretinu
ke kávě marcipán
sladké já nemiluju.
*
Ty máš rád zimu
já jaro samý květ
na normální počasí
nechceš ni pomyslet
včera jsem z mrazáku
vyndala sněhuláka
chtěl jsi mít památku
na toho tajtrlíka...
*
co místo kastrólu
má zátku na hlavě
tu z láhve koňaku
chutnal ti náramně
a že tě mám ráda
tak vrátím ho zpět
jinak by tě se mnou
už netěšil svět?
*
Co dál mám povědět?
Snad se mu rozsvítí...
*
~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 3.5.2016
Přečteno (126x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, donne, podnebný, děda včela, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti